Nieuw hoofdstuk: OVENDO breidt uit!

OVENDO neemt Hoogeveen Administraties over
Als financiële dienstverlener is OVENDO een bekende speler in het Groene Hart. Met de overname van Hoogeveen Administraties uit Zoeterwoude-Dorp zet het bedrijf een volgende stap in de versterking van die positie. Sinds 1 november jl. is de overname een feit.

Goede match
De overname van het administratiekantoor past in de groeistrategie van OVENDO, stelt eigenaar Mark van Dongen: “In de afgelopen jaren hebben we met onze gedigitaliseerde werkwijze een groeiende klantenkring aan ons weten te binden. Die lijn willen we graag voortzetten. Omdat de arbeidsmarkt daartoe maar weinig ruimte biedt, houden we onze ogen open voor andere uitbreidingsmogelijkheden.” Zijn compagnon Niels Overeem is blij met de match met Hoogeveen Administraties: “In Hoogeveen Administraties herkennen we de nadruk op kwaliteit en ook de focus op het MKB. Bovendien opereren we beide in het Groene Hart. Dat maakt deze overname tot een logische stap.”

Meegroeien met de tijdsgeest
Marcel Hoogeveen van Hoogeveen Administraties zag die gedeelde noemer ook: “De gedachte achter deze krachtenbundeling, is dat onze diensten dankzij deze samenwerking kunnen meegroeien met de tijdsgeest. OVENDO heeft bijvoorbeeld grote slagen gemaakt in de digitalisering van administraties. Klanten ervaren hierdoor meer gemak, zonder dat dit ten koste gaat van een persoonlijke aanpak. Zo kunnen wij onze klanten blijven bedienen met de hoogwaardige kwaliteit die zijn van ons gewend zijn, nu en in de toekomst.”

Geleidelijke overdracht
Voor klanten van Hoogeveen Administraties verandert er vooralsnog weinig. Hoogeveen Administraties behoudt zijn bedrijfsnaam en ook zijn vestiging in Zoeterwoude. Marcel Hoogeveen blijft nog aan om de geleidelijke overdracht te begeleiden.