Esther van Kempen

“Van nature ben ik een pietje precies die graag de puntjes op de i zet.”

“In een ver verleden werkte ik al eerder als administratief medewerkster, maar met een jong gezin was dat lastig te combineren. Uiteindelijk ben ik bij een benzinepomp aan de slag gegaan, en daar heb ik het jarenlang naar mijn zin gehad. De laatste tijd voelde ik dat er weer ruimte kwam voor een nieuwe uitdaging. Ik dacht dat mijn oude diploma’s niet meer geldig zouden zijn, maar via-via kwam ik toch bij Ovendo terecht. Na een dagje proefdraaien was ik verkocht: het voelde heel vertrouwd om mijn oude werk weer op te pakken. Van nature ben ik een pietje precies die graag de puntje op de i zet. Ik vind het heerlijk als alle facturen geordend en ingevoerd zijn en als alle lijstjes weer kloppen. Natuurlijk is het ook nog wennen. De papieren dossiers van vroeger zijn verdwenen en ineens vind ik mezelf terug achter drie computerschermen. Ik merk nu al dat ik hier ontzettend veel kan leren, daar verheug ik me ook echt op. Dit is een kans die ik niet had willen missen.”