Damian van de Erve

‘Finance is niet zo mijn ding. Ik besteed graag de hele handel aan hen uit.’

“Voor mij moeten de financiën simpel en overzichtelijk zijn. Er komt geld binnen, je betaalt facturen, en wat dan onder de streep overblijft, daarover draag je belasting af. Inmiddels weet ik echter dat er altijd addertjes onder het gras zitten, en daar heb ik Ovendo voor. Zij doen ieder kwartaal mijn BTW-aangifte, de jaarlijkse belastingaangifte en zij geven mij fiscaal advies. Zo zijn we nu bezig met de overgang van een eenmanszaak naar een bv. Ik ben zelf redelijk eigenwijs, maar ze hebben me toch echt overtuigd dat ik sommige dingen handiger moet regelen, omdat ik anders geld laat liggen. Wat ik erg prettig vind, is dat de administratie steeds meer gedigitaliseerd wordt. Eerst leverde ik nog een doos met bonnetjes in, daarna zat ik ze ieder kwartaal in te scannen, en nu stappen we over op een directe koppeling met de bank, zodat de bonnen en facturen automatisch worden ingeboekt. Voor mij is dat een zegen: het wordt steeds gemakkelijker om het hele handeltje richting Ovendo te sturen.”

Interview met Damian van de Erve
Cosmaz

Hulp nodig bij administratieve dienstverlening? Neem dan contact op!