Chris de Leeuw

‘Een eigen boekhouder in dienst? Dat sterft uit’

“Toen ik anderhalf jaar geleden startte met mijn sales- en marketingbedrijf PARTOF_, besloot ik de aansturing en de organisatie-inrichting in nieuwe vormen te gieten. Ik geloof in de specialiteiten van mijn medewerkers, niet in functies. Dus een eigen boekhouder in dienst nemen? Ik ben ervan overtuigd dat dat uitsterft. Zelf heb ik er bewust voor gekozen om de algemene financiële administratie en de loonadministratie aan Ovendo uit te besteden, zowel van de BV als van de holding. Die taken krijgen dan betere, efficiëntere aandacht. Niels helpt mij om mijzelf te ontwikkelen als ondernemer. Op mijn beurt adviseer ik hem om Ovendo beter te profileren. Het is toch een wat suffe business; de kunst is om dat spectaculair te maken.”

Interview met Chris de Leeuw
PARTOF_

Hulp nodig bij administratieve dienstverlening? Neem dan contact op!