...

Niels Overeem

novereem@ovendo.nl

Na de opleiding HEAO accountancy is hij gestart bij Grant Thornton en heeft vervolgens 8 jaar in de accountancybranche gewerkt. Het zelfstandig ondernemerschap trok hem meer en zo startte hij eind 2004 met Overeem administraties in Zoeterwoude.

...

Mark van Dongen

mvandongen@ovendo.nl

Mark heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, gevolgd door een postdoctorale opleiding accountancy aan de Universiteit van Amsterdam. Gestart met werken bij Deloitte (4 jaar) en daarna Grant Thornton (2,5 jaar). Vervolgens is Mark 10 jaar ondernemer geweest in de bouwbranche.

...

Jan Willem van de Stouwe

jwvandestouwe@ovendo.nl

Jan Willem (1964) heeft de opleiding aan de Federatie Belastingacademie gevolgd en is lid van de beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs. Jan Willem is vier jaar werkzaam geweest bij de Belastingdienst alvorens de overstap naar het bedrijfsleven te maken. Vervolgens is hij 15 jaar werkzaam geweest voor Deloitte Belastingadviseurs B.V. (en rechtsvoorgangers) te Leiden waarna een overstap werd gemaakt naar Accon-AVM Accountants en Adviseurs te Amstelveen. Sinds 1 januari 2014 is Jan Willem als fiscalist werkzaam bij OVENDO.

 

...

Peter Diepeveen

pdiepeveen@ovendo.nl

...

Linda Paauwe

lpaauwe@ovendo.nl

...

Christa Hoogeveen

choogeveen@ovendo.nl

...

Jolanda van Vliet

jvanvliet@ovendo.nl

...

Wim de Lange

wdelange@ovendo.nl

...

Melanie Schrik

mschrik@ovendo.nl

...

Kaikee Cheung

kcheung@ovendo.nl